Afegir a favorits

LA COCINA MÁS ANTIGUA DEL MUNDO

LA GASTRONOMÍA EN LA ANTIGUA MESOPOTAMIA
BOTTÉRO, JEAN

IVA inclòs

Descripció
Armado de cuarenta recetas, pero también de cartas cruzadas entre comerciantes, manuales de devoción, tratados adivinatorios y de in terpretación de los sueños, listados enciclopédicos e incluso alguna obra literaria, Bottéro nos acerca a esa refinada cultura, cuya cosmovisión se halla indirecta pero firmemente integrada en el ciclo de la comida y la bebida. Recientemente, entre los archivos de la Universidad de Yale, se «exhumaron» tres tablillas cuneiformes del 1600 antes de Cristo, has ta el momento no traducidas... y que resultar...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsTUSQUETS
2005
245 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788483104231
Idioma: CASTELLANO
Traductor: GARCÍA SOLER, MARÍA JOSÉ
Matèria: Gastronomia

TEMES